Selecteer een pagina

Wat is een backlink?

Een backlink is een link (hyperlink/verwijzing) van Website A naar Website B. Of iets moeilijker gezegd van de ene pagina op website A naar een pagina op Website B. Een backlink kun je zien als een soort stem of like voor je website en geeft je website authority/domein score en daardoor scoor je hoger in Google. De meeste en beste stemmen gelden of zoiets. dit is het antwoord op de vraag wat is een backlink?

 

5 tips voor Backlinks.

Natuurlijk wil je backlinks die meer linkjuice geven, oftewel beter zijn dan anderen. Hieronder een samenvatting van waar een backlink ideaal gezien aan moet voldoen.

  1. Backlinks van een website met hoge authoriteit of domein score hebben de voorkeur. Die geven meer linkjuice door.
  2. Do follow links alhoewel een nofollow link op een veel bezochte pagina toch echt veel website verkeer kan opleveren.
  3. De juiste anchor tekst gebruiken, dus liever voor dit blog de titel van de link backlinks in plaats van klik hier.
  4. Links op relevante websites. Als je website over auto’s gaat dan heeft een link vanaf zwembaden minder waarde omdat zoekmachines zien dat die niet relevant zijn.
  5. Verwacht geen effect binnen een dag. In het blog staat uitgelegd hoe lang het kan duren voordat backlinks effect kunnen hebben.
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn

Backlink kopen

Bovenin in de menubalk zie je o.a. de opties backlink toevoegen, alle spagina en eigen startpagina. Als je meteen op link toevoegen klikt dan wil je een link op de homepagina plaatsen en dat kan na invullen van de gegevens enkel tegen betaling. Dat komt omdat er maar een homepage is en die meestal de meeste link smaak doorgeeft naar jouw eigen website.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!