Selecteer een pagina

Een jacuzzi huren of kopen?

Jacuzzi huren of kopen?

Wil je nou een jacuzzi huren of kopen en wat is dan het verschil, of wat is voordeliger. Dit hebben wij voor u uitgezocht wat nou echt  voordeliger is dit kunt u allemaal vinden op debesteshopper.nl 

Hier onder kunt nog wat informatie vinden over jacuzzi’s 

Jacuzzi huren
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn

WAAR U OP MOET LETTEN BIJ HET KOPEN VAN EEN JACUZZI

Door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus zijn veel mensen genoodzaakt thuis te blijven. Om het isolement zo aangenaam mogelijk te maken en omdat de geplande vakanties helaas niet door kunnen gaan deze zomer, gaan veel mensen op zoek naar ‘het vakantiegevoel’ en ontspanning in en om het huis.

Onder Nederlanders en Belgen blijkt wellness aan huis erg populair te zijn. Een product dat bij uitstek bekend staat om het bieden van ontspanning en welzijn is een Jacuzzi of spa bubbelbad. En laat nou juist dit product bij veel mensen, ook in deze tijden, hoog op het verlanglijstje staan. In plaats van de zomervakantie haalt men het vakantiegevoel in huis door een Jacuzzi te kopen.

Wij als aanbieder juichen dit uiteraard alleen maar toe. In dit blogartikel lichten we toe waar u rekening mee moet houden wanneer u besluit een Jacuzzi of spa bubbelbad te kopen. Zo kunt u de beste Jacuzzi of spa bubbelbad kiezen die past bij al uw wensen.

WELKE JACUZZI OF SPA BUBBELBAD PAST BIJ U?

Bent u zich nog aan het oriënteren of heeft u misschien al besloten een Jacuzzi of spa bubbelbad te gaan kopen? Voorafgaand aan uw aankoop is het aangeraden een aantal dingen te bepalen. U heeft namelijk de keuze uit tal van mogelijkheden. Daarnaast moet de spa bij al uw eisen en wensen aansluiten. U koopt immers niet wekelijks een Jacuzzi of spa bubbelbad.

Een van de belangrijkste dingen waar u naar moet kijken zijn de afmetingen van de Jacuzzi. De Jacuzzi moet immers wel op de gewenste locatie kunnen staan. Een Jacuzzi van 250 x 250 cm kan natuurlijk heel mooi zijn, maar past niet op een terras van 200 x 200 cm.

Daarnaast is het belangrijk te bepalen met hoeveel personen u de Jacuzzi of spa wilt gaan gebruiken. De spa modellen van Sunspa Benelux hebben ieder een eigen indeling. Wilt u met het hele gezin kunnen genieten van de Jacuzzi, dan moet u vaak al kijken naar een model geschikt voor 5 personen. Ook moet u bedenken of u met twee personen tegelijk zou willen liggen. Dan is een model voorzien van twee ligplaatsen al een vereiste.

Het aantal jets in onze spa modellen zijn zo ingedeeld dat u in elke Jacuzzi heerlijk kunt genieten van een hydromassage. Elke zit- en ligplaats heeft namelijk een andere jets indeling, waardoor u kunt genieten van verschillende massages. Het is dus niet zo dat hoe meer jets een model heeft hoe beter de Jacuzzi of spa is.

Ten slotte moet u bedenken welke overige mogelijkheden en opties u zou willen hebben. Voorbeelden hiervan zijn LED verlichting, een muzieksysteem met speakers, bluetooth verbinding enzovoorts.

Wanneer u heeft nagedacht over de bovengenoemde dingen kunt u voor uzelf beter bepalen welk spa model bij u past en aan uw wensen voldoet. Uiteraard kunnen onze medewerkers u ook helpen bij uw zoektocht naar de voor u geschikte Jacuzzi.

WELKE LOCATIE IS GESCHIKT VOOR EEN JACUZZI OF SPA BUBBELBAD?

Voordat uw Jacuzzi of spa bubbelbad bij u thuis geleverd en geïnstalleerd wordt, is het van belang te bepalen waar deze moet komen te staan. Naast praktische redenen moet de locatie van de spa namelijk ook aan een aantal eisen voldoen.

Praktische tips locatie

De eerste praktische aanbeveling is het waarborgen van uw privacy. U wilt natuurlijk in alle rust kunnen genieten van uw Jacuzzi of spa en niet door de buren bekeken worden. Kies daarom altijd een locatie waar u zo veel mogelijk afgeschermd bent van pottenkijkers.

Houd ook rekening met het uitzicht dat u heeft vanuit uw spa. Wanneer u zit of ligt is het aangenamer als u niet tegen een muur kijkt.

Daarnaast raden wij ook sterk af om uw Jacuzzi of spa bubbelbad onder of nabij een boom te plaatsen. Door bladeren, stof en ander vuil dat van een boom valt kan het water maar ook de omkasting en cover bevuild raken.

Eisen locatie

Naast de praktische tips zijn er ook een aantal eisen waar de locatie aan moet voldoen. Allereerst moet u rekening houden met de toegang tot de gewenste locatie. Onze medewerkers brengen de spa op een kar met wielen van onze trailer naar de gewenste locatie van uw spa. De doorgang moet dan ook vrij zijn, wat betekent dat de minimale breedte 1 meter is, de hoogte minimaal 2,6 meter is en er geen korte bocht aanwezig mag zijn.

Indien de spa niet op de ‘normale’ manier naar de locatie verplaatst kan worden, moet er een hijskraan aan te pas komen. Indien dit noodzakelijk is, kunt u een kraanbedrijf inschakelen om uw spa bubbelbad bijvoorbeeld over uw huis te hijsen om de spa op deze manier op de gewenste locatie te krijgen.

Een andere zeer belangrijke eis is dat u de Jacuzzi of spa op de juiste ondergrond plaatst. De ondergrond waar de Jacuzzi moet komen te staan dient stevig en stabiel te zijn. Dit kan bijvoorbeeld een stenen, betegelde of betonnen ondergrond zijn. Zand of gras vormt geen goede ondergrond.

Stroomvoorzieningen

Naast de juiste ondergrond is het aanleggen van de juiste stroomvoorziening(en) ook erg belangrijk. Uw spa bubbelbad moet immers op stroom worden aangesloten voordat u er gebruik van kunt maken.

Daarnaast is het belangrijk dat u de juiste stroomvoorziening aanlegt, want niet elk spa model heeft dezelfde stroomvereisten.

Voor de juiste stroomvereisten voor onze spa modellen, zie elektriciteit. Op deze pagina vindt u per model de benodigde stroomvereisten.

WAT KOST EEN JACUZZI OF SPA BUBBELBAD?

Ten slotte een veelgestelde en niet geheel onbelangrijke vraag: Wat kost een Jacuzzi of spa bubbelbad nou eigenlijk?

Veel mensen denken dat een Jacuzzi kopen niet te betalen is. Uiteraard klopt het dat de aanschaf van een Jacuzzi, spa bubbelbad of zwemspa geen alledaagse aankoop is. Ook is het een feit dat deze aankoop niet voor iedereen is weggelegd.

Toch vindt u in ons brede spa assortiment spa modellen in uiteenlopende prijsklassen. De prijs van een Jacuzzi of spa bubbelbad is natuurlijk geheel afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Zo vormen onze Enjoy Spa modellen onze basis modellen lijn. Deze modellen beschikken over minder opties (denk aan LED verlichting, muzieksysteem met speakers enz.) en zijn al verkrijgbaar vanaf € 2.895,-. De Fox Spa modellen zijn onze meest luxueuze spa modellen en beschikken over alle denkbare opties. Deze modellen zijn verkrijgbaar vanaf € 8.295,-.

De prijs is dus geheel afhankelijk van uw persoonlijk voorkeuren en wensen. Zo bieden wij voor bijna ieder budget en wensen een passend spa bubbelbad model.

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!